200 billetter til lokal skole

Pandemien gjorde at alt av reiser gikk for halv maskin denne høsten. Det har gjort at vi sammen med Ving har gitt 200 billetter til en lokal skole – og gitt mange som ellers ikke ville hatt muligheten til å oppleve Anfield en unik opplevelse.

Da terminlisten kom i juni var alt av fritidsreiser ut av Norge fortsatt veldig usikkert. Først noen uker senere, den 5. juli, opphever Utenriksdepartementet reiserådet for EØS/Schengen og Storbritannia. Men fortsatt var det ikke uventet mange som satt på gjerdet – og spesielt på grunn av et test-regime før og etter avreise.

Det ble derfor tidlig klart at flere av kampene i høst ikke ville bli utsolgt. I stedet for å brenne inne med billetter ønsket vi å gjøre noe positivt med billettene som var til overs. Vi kontaktet derfor 23 Foundation og sammen med dem fant vi frem til Millstead School – en spesialskole for barn som trenger tilrettelegging.

Det er Ving som har gitt alle billettene. Billettene er til Code Lounge og barna har fått tatt med familiemedlemmer, slik at det ble en fin opplevelse på familier som har stått på og slitt sammen over mange år.

Vi er stolte av å ha en samarbeidspartner som Ving, som er villig til å bli med på noe slikt som skaper så mye glede lokalt.

Mollie sammen med foreldre.

Mollie sammen med foreldre.

Mange sterke historier

Vår kontaktperson på skolen, Lynn Irwin, har sendt supporterklubben mange gode ord og glade bilder fra de forskjellige kampene. Hun har bedt oss om å dele dem med medlemmene, og det gjør vi selvsagt gjerne.

Historien om 17-år gamle Mollie var kanskje den som kanskje rørte oss mest. Hun har tilbrakt mye av livet på sykehus og gjennomgått mange operasjoner. Hun er likevel en livsglad jente som sliter med forandringer i DDX3X-genet. Det er mest vanligst hos jenter, og er en årsak til utviklingshemning.

Mollie har et helt spesielt bånd til sin bestefar. Det var derfor stort for henne å kunne overraske ham med invitasjon til kamp. Bildene taler for seg selv.

Det var virkelig en drøm som gitt i oppfyllelse skriver Lynn til oss og takker igjen for alle billettene de har kunne bruke. Supporterklubben kommer til å fortsette samarbeidet med skolen.

Mollie sammen med bestefar.

Mollie sammen med bestefar.

Familien Cargill

Familien Cargill

Hallie Harvey i møte med Mark Walters.

Hallie Harvey i møte med Mark Walters.

Max Roberts med foreldre.

Max Roberts med foreldre.

Jamie Clements sammen med mor.

Jamie Clements sammen med mor.