«Fuck off», sa visekapteinen. «Du er kaptein, du løfter trofeet!»

Jordan Henderson er en som ønsker å være en leder, men som er ukomfortabel i rampelyset. Han er en som er der for andre, men lenge ønsket han ikke at noen skulle være der for ham. Kontrastene har vært mange i Liverpool-kapteinens liv. 26. juli 2023 tok Liverpool-karrieren slutt.

Bli medlem og les resten av artikkelen!

Hoved

  • Medlemsbladet The Kopite i postkassa
  • Full tilgang til alt på Liverpool.no
  • Digitalt medlemskort
  • 10% i KopShop
  • Medlemsturer til Liverpool

Digital

  • Medlemsbladet The Kopite digitalt
  • Full tilgang til alt på Liverpool.no
  • Digitalt medlemskort
  • 10% i KopShop
  • Medlemsturer til Liverpool
Kjøp for 320,- pr årKjøp for 210,- pr år

Siden du er Liverpoolsupporter … hvorfor ikke støtte supporterklubben med et medlemskap? Nettsiden driftes hovedsakelig av medlemskontingent og nå får du annonsefrie sider om du er logget inn. Informasjon om medlemskapstypene finner du her

Allerede medlem? Logg inn her