SPILLESUGEN: Trent Alexander-Arnold håper å være spilleklar til første serierunde på søndag.

– Tror jeg vil være klar

Alexander-Arnold tror den korte ferien kan gjøre ham spilleklar fortere.

8. aug 2018 kl 01.35 Johannes Steen

I 3–1-seieren mot Torino fikk Trent Alexander-Arnold sin første kamp fra start i pre-season, og mot Napoli fikk han sin første halvtime. 19-åringen tror det skal holde for å bli spilleklar.

– Jeg føler jeg har fått mange nok minutter. Jeg fikk ikke så mye hvile, så jeg mistet ikke så mye form heller. Så å komme tilbake og gå rett inn og få 60 minutter er veldig bra. Om manageren tenker at jeg er klar og vil at jeg skal spille, så tror jeg at jeg vil være klar.

– Det er alltid godt å være tilbake. Det er fint å se fansen igjen og gi en innsats, og forhåpentligvis vinner vi igjen på søndag.

Alexander-Arnolds gjennombruddsesong endte med tap i Champions League-finalen og stopp i semifinalen i VM med England. Det er likevel store milepæler for en 19-åring, og scouseren vil fortsette å jobbe for å nå nye høyder.

– Du ønsker at disse mulighetene skal fortsette å komme, men uten hardt arbeid og dedikasjon, vil du ikke få disse mulighetene igjen. Så det gir meg masse motivasjon å komme tilbake, jobbe hardere, forbedre meg selv og fortsette framover.

Imponert over ungguttene

I mens Alexander-Arnold har vært borte, har nye unggutter vært med troppen og lagt inn en innsats for å komme nærmere en plass på førstelaget. Som en unggutt som selv slo gjennom for fullt forrige sesong vet Trent hvordan det er.

– De vet selv at det er vanskelig og at det vil kreve masse hardt arbeid. Det vil kreve tålmodighet fordi det vil ikke skje med en gang. Men jeg synes guttene som har kommet inn og vist seg fram denne sommeren har vært eksepsjonelle. De har virkelig gjort akademiet stolt på og av banen med måten de har oppført seg.

– Da jeg kom tilbake, hørte jeg bare gode ting om dem fra seniorspillerne. Så akademiet har igjen vist at de gjør noe riktig, sier Trent.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]

PersonvernerklæringVi bruker infokapsler for å bedre opplevelsen på sidenMer info