– Jeg tror ikke Barcelona var så veldig interesserte

Georginio Wijnaldum har for første gang kommentert ryktene om at han var ønsket i Barcelona i sommer.

6. okt 2020 kl 19.22 Einar Kvande

Georginio Wijnaldum har sluttet seg til den nederlandske landslagstroppen, og under en pressekonferanse i dag fikk midtbanespilleren spørsmål om Barcelonas påståtte interesse for ham i sommer, etter at Ronald Koeman ble utnevnt som Barcelona-manager.

– Jeg tror ikke de var så veldig interesserte, ellers ville du ha lest mer om det, eller mer ville ha skjedd. Det var ingenting konkret, svarte Wijnaldum.

Transfervinduet er nå stengt for overganger mellom England og Spania, og Wijnaldum blir dermed i Liverpool minst frem til januar. Da vil han bare ha et halvt år igjen av sin kontrakt med Liverpool, og kan som Bosman-spiller til sommeren skrive en prekontrakt med Barcelona eller en annen utenlandsk klubb dersom han ikke signerer en ny avtale med Liverpool innen den tid.

– Jeg trengte ikke å tenke på det. Slik det ser ut nå blir jeg værende i Liverpool. Det kan selvsagt forandre seg i løpet av de kommende månedene. Du vet aldri i fotball, sa Wijnaldum.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]