– Er vi ikke 100 prosent, så fortjener vi ikke tre poeng

Trent Alexander-Arnold forventer en lignende kamp mot Newcastle som mot West Bromwich, men det er opp til Liverpool å løfte seg.

29. des 2020 kl 22.43Øystein Tronstad

– Det er Premier League, alt kan skje, vi så det (mot West Bromwich). Vi vet at om vi ikke er på 100 prosent, så fortjener vi ikke tre poeng. Vi må sørge for at vi har hodet og det mentale på rett sted gjennom 90 minutter. Vi ble straffet (mot West Brom), sier Trent Alexander-Arnold til Liverpoolfc.com.

Newcastles Steve Bruce tok trolig notater da et defensivt anlagt West Bromwich, ledet av «Big Sam» Allardyce, fikk med seg et poeng fra Anfield.

– Jeg tror at vi vet at det kommer til å bli en lignende kamp. De vil trolig forsøke å hindre oss i å spille vårt spill, og selv fokusere på kontringer.

TAMME: Liverpool skapte overraskende lite mot målet til Sam Johnstone og et lavtliggende West Bromwich Ablion.

TAMME: Liverpool skapte overraskende lite mot målet til Sam Johnstone og et lavtliggende West Bromwich Ablion.

Newcastle står uten seier på fire kamper, siden nettopp West Bromwich ble slått 2-1 i midten av desember. De har likevel et godt stykke ned til streken.

– Jeg synes at de har levert noe gode resultater. De har også hatt noen kamper hvor de trolig tenker at de kunne fått med seg noe mer. Alt i alt så har de prestert bra, fått inn noen nye spillere og vist at de er et godt lag som vil utfordre deg.

– Det blir en tøff kamp, og vi forventer ikke noe annet. Det finnes ingen enkle kamper i Premier League. Men er vi på 100 prosent, da skal vi ha selvtilliten til å dra dit og vinne.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]