BBC erfarer:Liverpool avlyser pressekonferanse

Jürgen Klopp vil ikke møte pressen i dag.

13. mar 2020 kl 10.17 Kenneth Baraas

Premier League holder i dag krisemøte angående situasjonen rundt koronaviruset. Flere medier melder at en utsettelse av ligaen er det mest sannsynlige utfallet, etter at både Arsenal- og Chelsea-troppen er satt i hjemmekarantene. 

Liverpools manager skulle etter planen avholde pressekonferanse klokken 16:00 for å snakke om Merseyside-derbyet på mandag, men det vil altså ikke bli tilfellet. 

Det er BBCs journalist Dan Roan som melder om avlysningen. 

Det er foreløpig uvisst om det er forholdsregler angående den pågående spredningen av koronaviruset eller om Liverpool har fått informasjon fra Premier League om å avlyse som følge av en utsettelse av ligaen. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]