– Jeg gleder meg til å se hva våre supportere har stelt til for oss inne på Anfield

Jürgen Klopp ser frem til å se et The Kop pyntet til fest.

24. jun 2020 kl 18.48 Einar Kvande

Det er tre og en halv måned siden Liverpool sist spilte hjemmekamp på Anfield, og i kveld vil det være et The Kop pyntet til fest som møter lagene når Liverpool er vertskap for Crystal Palace, selv om det blir uten tilskuere på tribunene.

Spion Kop 1906 har sørget for at tribunene er pyntet med en rekke kjente flagg og bannere. Jürgen Klopp har ikke hatt muligheten til å se dette selv ennå, men gleder seg til å se herligheten ved ankomst Anfield.

– Jeg har ikke sett det ennå. Jeg har ikke ønsket å se det ennå, om jeg skal være ærlig. Men jeg ser virkelig frem til å se det for første gang i kveld, uttaler Liverpool-manageren til Liverpoolfc.com.

– Jeg blir ikke overrasket om det er spesielt. Jeg vet selvsagt at vi har veldig, veldig spesielle supportere, og jeg er veldig glad for det. Forhåpentligvis har de hatt noen gode ideer de har satt ut i livet med tanke på kveldens kamp. Jeg tror det vil være kult.

– Det gir oss alltid et løft, uansett hva supporterne finner på av positive tiltak. Så forhåpentligvis vil dette gi oss et løft også.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]