Klopp lover parade dersom laget hans vinner Premier League

Jürgen Klopp vil ha parade når det er trygt igjen, dersom laget gjør jobben og vinner tittelen.

2. jun 2020 kl 10.37 Arild Skjæveland

Premier League starter opp igjen 17. juni, og kommer til å bli ferdigspilt uten supportere. Kanskje må vi vente til langt uti neste sesong før vi ser supportere tilbake på tribunene.

For nøyaktig ett år siden var Liverpools gater fulle av folk som tok imot sine helter etter seieren i Madrid. Flere hundre tusen var ute i gatene. Jürgen Klopp lover nå at det kommer til å bli en parade, dersom laget hans vinner Premier League. En må bare vente til det er trygt igjen.

– Dersom vi vinner, vil vi feire slik vi kan som lag internt, og med alle supporterne våre når vi får lov å gjøre det igjen, sier Klopp i et intervju med BBC.

Lover parade når det er trygt

– Jeg kan love at dersom det skjer, så vil det også bli en parade. Når som helst, hvem bryr seg? Vi trenger bare en dag når alle har muligheten til å komme, og så skal vi gjøre det, sier han.

Manageren tar ingenting på forskudd i jakten på tittelen - selv om avstanden ned til Manchester City er 25 poeng.

– Det er fint å tenke på, men vi er ikke mestere enda, og det vet vi. Vi vet at vi er nære, men nære er ikke nok. Det er 27 poeng igjen for oss å spille om, og vi vil gjøre alt for å ta dem alle. Vi er fortsatt ikke mestere. Vi må spille kamper, og vinne dem, sier tyskeren.

– Vi vil ikke slutte å vinne etter to kamper eller hva det skulle være. Jeg ser ikke resultatene på forhånd - vi må jobbe veldig hardt.

Liverpools første kamp kommer til å være mot Everton. Hvor den spilles er ikke klart enda.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]