Klubben og Spirit of Shankly legger planer for å hindre at supporterne dukker opp på Anfield

Det ser mer og mer sannsynlig ut at derbyet vil bli spilt på Goodison.

5. jun 2020 kl 22.31 Arild Skjæveland

Fredag kom endelig terminlisten for de tre første serierundene når «Project Restart» endelig kommer i gang igjen om under to uker.

Liverpools første kamp skal spilles søndag 21. juni, med avspark kl. 20.00 norsk tid. Det er fortsatt ikke bestemt hvor kampen skal spilles, men ifølge The Times virker det mer og mer sannsynlig at kampen kommer til å bli spilt på Goodison Park.

Merseyside Police mener at de vil kunne håndtere en slik kamp, og det er Safety Advisory Group (SAG) som skal ta avgjørelsen neste uke.

Samarbeider med SOS

Liverpools hjemmekamp mot Crystal Palace er satt opp på Anfield, og Liverpool vil da kunne ha muligheten til å vinne ligamesterskapet på sin egen hjemmebane.

De helrøde trenger kun seks poeng for å sikre ligamesterskapet, men kan vinne det tidligere dersom Manchester City skulle snuble.

Ifølge The Times samarbeider Liverpool FC med Spirit of Shankly, og legger planer for hvordan de kan minimere sjansene for at supportere vil møte opp utenfor Anfield for å feire ligamesterskapet, uansett når det skulle skje.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]