Adam Lallana inkluderes i troppen mot Chelsea - kan få sine siste minutter i rødt

Jürgen Klopp ønsker å anerkjenne 32-åringens gode innsats for klubben.

22. jul 2020 kl 16.23 Jens Hapnes Rege

Adam Lallana har bare spilt 373 minutter i Premier League denne sesongen for Klopps mannskap, og har ikke figurert for de rødkledde etter korona-pausen. Allikevel vil briten huskes for viktige bidrag med en sen utligning mot Manchester United, og en viktig målgivende mot Wolves. 

Klopp sa tidlig i juli at han ikke ønsket å risikere 32-åringens neste overgang ved å sette han på banen i uviktige kamper. Nå ser det ut til at han får noen velfortjente minutter på banen før Liverpool skal løfte Premier League-troféet. 

Siste kamp i rødt på Anfield

Jürgen Klopp bekrefter til klubbens hjemmeside at den rutinerte midtbanedynamoen får en rolle mot Chelsea. 

– Han blir med i stallen, 100 prosent. Den fine tingen med jobben min er at jeg kan avgjøre slik, og det var 100 prosent klart at det skulle skje i kveld. 

VIKTIG: Lallana opprettholdt Liverpools ubeseirede rekke mot Manchester United.

VIKTIG: Lallana opprettholdt Liverpools ubeseirede rekke mot Manchester United.

– Jeg vil at han skal være der i drakta, og føle hvor viktig han er og var for oss i de fem årene jeg har vært her. 

– Hver dag med ham har vært en glede, for å være ærlig. Å arbeide med noen som elsker fotball så høyt, og kaster hjertet og sjelen inn i hver økt var nytt for meg. 

Uvanlig mentalitet

Vår tyske trener forklarer at flere av spillerne har god mentalitet, men at Lallana er unik. 

– Helt ærlig, vi har noen spillere som er slik - men Adam er eksepsjonell, fordi vanligvis når man har slike evner mangler det litt på holdningene. Blandingen han har er spesiell. 

– Han var så viktig, og det er derfor det var 100 prosent klart at han skulle være i troppen i kveld, og jeg er glad vi kunne gjøre det, avslutter tyskeren om Lallana. 

Adam Lallana er blant spillerne som endelig får berøre Premier League-troféet onsdag kveld. Kampen starter 21.15, og hele seremonien i etterkant sendes på TV2 Sport Premium 2. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]