– Jeg er ikke overrasket, for han har vist på trening hvilken god avslutter han er

Rhian Brewster har gjort tre mål på to treningskamper, men rutinert lagkamerat er verken overrasket eller imponert.

26. aug 2020 kl 11.33 Einar Kvande

Rhian Brewsters strålende form i treningskampene kommer ikke som noen overraskelse på Georginio Wijnaldum. 20-åringen gjorde begge Liverpools mål i 2-2 kampen mot RB Salzburg i går, og har dermed notert seg for tre mål på to treningskamper i Østerrike.

På lån i Swansea i andre halvdel av forrige sesong gjorde den unge spissen 11 mål på 22 kamper i Championship, og har dermed vist seg å være en måltyv av rang.

– Jeg er ikke imponert, for jeg visste fra før at han hadde slike kvaliteter, sier midtbanespiller Wijnaldum om den unge lagkameraten i et intervju med Liverpoolfc.com.

– Vi har trent sammen i noen år, og han har vist på trening at han har utrolig gode avslutninger, så jeg er egentlig ikke imponert, gjentar nederlenderen.

Det er tydelig at Gini forventer en slik scoringsrate av sin unge lagkamerat. Brewster var en av flere innbyttere som Jürgen Klopp satte inn i det 64. minutt av gårsdagens kamp på Red Bull Arena, på stillingen 2-0 til vertene, og bare åtte minutter senere satt den første ballen i nota. Ni minutter til gikk, og vipps så hadde Brewster utlignet, og blitt Liverpools redningsmann.

– Det er slik som dette det bør være. Vi vet alle at vi står foran en veldig tøff sesong med mange kamper, så mange spillere vil få spilletid. Så dersom du har spillere som kan komme inn med slike kvaliteter, er det veldig bra for laget. Vi er veldig glade for at vi har så gode innbyttere. Unge spillere som kan utgjøre en forskjell allerede nå, sier Wijnaldum.

Fornøyd med treningsleiren

Nå er treningsleiren i Østerrike over, og nederlenderen mener det har vært en nyttig periode for hele laget.

– Jeg mener at alle treningsleire er gode. Men det var spesielt viktig med en slik treningsleir nå, for vi har hatt bare to uker til å forberede oss til Community Shield. Det er alltid bra å få gode forberedelser under preseason, og nå starter en ny sesong igjen snart. Treningsleiren gikk ganske bra, selv om vi måtte håndtere ting som skjedde, men vi gjorde også det bra, så det har vært en bra treningsleir, avslutter Liverpools nummer fem.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]