Wolves-manageren bekrefter:– Diogo Jota selges, og Ki-Jana Hoever kommer inn. Dette er en god deal for alle parter

Nuno Espirito Santo langt på vei bekrefter at Diogo Jota er solgt.

19. sep 2020 kl 14.12 Arild Skjæveland

Nå venter vi bare på at Diogo Jota-overgangen fra Wolverhampton skal bli offisielt bekreftet av klubbene. Det kan ikke være mange detaljene som nå gjenstår, før portugiseren kan ta på seg den røde drakten og smile foran fotografene.

Wolverhampton-manager Nuno Espirito Santo snakket som om angriperen var solgt da han holdt sin pressekonferanse foran mandagens kamp mot Manchester City.

– Diogo er utrolig. Det Diogo gjorde for oss er helt fantastisk, sa Nuno, ifølge The Athletic-journalist Tim Spiers.

– Ting skjer når det er naturlig at de skal skje. Han går til riktig sted, og vil aldri bli glemt av våre supportere, sa han videre.

– Nå må vi bare tilpasse troppen, og balansere stallen vår bedre. Vi har funnet våre overgangsmål.

– Liverpool får en glimrende spiller og gutt, og Ki har en lys fremtid foran seg. Vi mener dette er en avtale som er god for alle parter. Diogo trivdes godt her, men det er vanlig at spillere ønsker en ny utfordring, sa Nuno.

Jota kommer til å bli Liverpools fjerde dyreste kjøp i historien, og er ventet å koste £45 millioner – der fire millioner pund er knyttet opp mot prestasjoner og bonuser.

– Liverpool får en glimrende spiller og gutt, og Ki har en lys fremtid foran seg. Vi mener dette er en avtale som er god for alle parter

Hoever på vei inn

På pressekonferansen snakket portugiseren også om Ki-Jana Hoever, som er på vei fra Liverpool FC.

– Ki vil komme hit. Han er en ung spiller som har potensial og talent. Det er opp til oss å få det beste utav ham.

– Ki kan ikke spille på mandag. Han kommer hit i morgen, og vi vil integrere ham i stallen. Han kan gi oss gode alternativer, og jeg gleder meg virkelig til å jobbe med ham.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]