– Nå har jeg scoret ett, og vil bare ha mer

Diogo Jota scoret i debuten.

28. sep 2020 kl 23.16 Arild Skjæveland

Diogo Jota kunne ikke hatt en mye bedre debut. Han kom inn for en strålende Sadio Mané, som gjennom 80 minutter tidvis hadde herjet med Hector Bellerin og høyresiden i Arsenal-forsvaret.

Portugiseren løp og løp, og presset ustanselig i de minuttene han var på banen. Han kom seg også til to veldig gode målsjanser før den endelig satt. Den første gikk i nettveggen, og den andre ble forstyrret av en ivrig Mohamed Salah. På tredje forsøk fikk han ballen under kontroll, før han avsluttet vakkert ned i hjørnet.

23-åringen selv var veldig glad etterpå.

– Det er en utrolig følelse. Jeg skulle bare ønske det var foran et fullt stadion. Det ville gjort det enda mer spesielt, sa han til Sky Sports.

– Jeg er veldig glad for å hjelpe laget til å sikre resultatet, og seieren var det viktigste så klart.

Han kommenterte også de to sjansene han fikk før den satt.

– Sånn er det i fotball. Noen ganger scorer vi, og noen ganger bommer vi. Jeg må bare fortsette å tro at jeg skal score, og heldigvis gjorde jeg det og kunne hjelpe laget.

DRØMMEDEBUT: Diogo Jota scoret i debuten.

DRØMMEDEBUT: Diogo Jota scoret i debuten.

– Nå vil jeg ha flere

Jota fikk ikke mange minuttene, men rakk å vise at han kan være en veldig god backup for Liverpools angrepsspillere.

– Det er ikke opp til meg, men opp til manageren. Jeg skal gjøre mitt hver dag på trening, med hardt arbeid. På kampdager skal jeg gjøre mitt beste, og prøve å hjelpe laget, sier klubbens fjerde dyreste kjøp gjennom tidene.

Beskjeden fra Klopp var enkel før ligadebuten.

– Bare å fortsette å presse slik som vi hadde gjort, og være positiv med ballen. Gjøre de tingene jeg er vant med å gjøre, og det var det jeg forsøkte å gjøre. Spille bra fotball, og presse når jeg ikke hadde ballen.

Nå håper han at det er flere scoringer i vente.

– Det første er alltid det vanskeligste. Jeg skal bare fortsette, og det er det viktigste. Nå har jeg ett, og vil ha mer, sier Jota.

– Vi er helt i starten av sesongen. Det er bare spilt tre kamper. Vi ønsker bare å fortsette slik, og ta tre poeng i den neste kampen.

DRØMMEDEBUT: Diogo Jota scoret i debuten.

DRØMMEDEBUT: Diogo Jota scoret i debuten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]