Spår kultursjokk for Thiago

David Maddock i Mirror tror at både Thiago Alcantara og Diogo Jota vil starte mot Lincoln.

24. sep 2020 kl 13.29 Einar Kvande

David Maddock tror at både Thiago Alcantara og Diogo Jota vil spille fra start for Liverpool i ligacupkampen mot Lincoln på Sincil Bank i kveld. Det blir i så fall Jotas Liverpool-debut etter overgangen fra Wolverhampton i helgen. Thiago spilte som kjente andre omgang av 2-0 seieren over Chelsea på Stamford Bridge. Maddock skriver at de to nykommerne vil være i Liverpools startoppstilling for første gang i kveld.

Under sin pressekonferanse i går fikk Liverpools assistentmanager, Pep Lijnders, spørsmål om Thiago er for god en spiller til å spille en ligacupkamp borte mot Lincoln.

– Slikt er de vant med i Tyskland også, sa Lijnders og ristet på hodet.

– Ofte må du spille borte mot et lag fra tredje nivå i Tyskland også, så han er vant med slike lag og slike kamper, svarte nederlenderen.

Faktum er imidlertid, ifølge Mirror, at Thiago bare en gang tidligere i sin karrere i Tyskland har spilt mot et lag fra lavere divisjoner. Det var i den tyske cupen, mot SV Rodinhausen fra fjerde nivå. 

Maddock spår derfor at Thiago kan få et kultursjokk på Sincil Bank.

Ungt stopperpar?

Mirror-journalisten hevder også at den 19 år gamle midtstopperen Rhys Williams, som var utlånt til Kidderminster forrige sesong, vil få sin Liverpool-debut mot Lincoln. Maddock skriver at Williams og nederlenderen Sepp van den Berg vil være Liverpools stopperpar i kampen. Joël Matip og Joe Gomez er som kjent ute med skader, mens Virgil van Dijk sannsynligvis blir hvilt med tanke på mandagens kamp mot Arsenal.

Lincoln - Liverpool spilles på Sincil Bank klokken 20.45 i kveld, og blir visat på Viasport 1 og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]