– Den mørkeste dagen jeg har hatt

I fjor røyk Ole Gunnar Solskjær 1-6 for José Mourinhos Tottenham, men tapet mot Liverpool var mye verre for nordmannen.

24. okt 2021 kl 21.30Øystein Tronstad

– Det er ikke lett å si noe som helst, bortsett fra at dette er den mørkeste dagen jeg har hatt som leder for disse spillerne. Vi var ikke gode nok individuelt, og som et lag, sier en knust Ole Gunnar Solskjær etter det ydmykende tapet.

– Du kan ikke gi et lag som Liverpool de mulighetene, dessverre så gjorde vi det. Hele forestillingen var ikke god nok.

Verre enn 1-6 mot Mourinho

Nordmannen synes at begge lagene hadde sine muligheter tidlig i storkampen, men etter at Salah sprang inn 3-0 innså han at slaget trolig var tapt. Etter det ble det meste en vond etappe for å unngå ytterligere skade. Det endte med 0-5.

– Det fjerde målet er da du går til pause og vet at du må score mer enn et mål hvert 15. minutt.

Ikke bare gjør det vondt å tapte stort for rivalen på eget gress, men Manchesters røde gutter så resignerte og sjokkerte ut.

– Du kan se tilbake på forrige sesong hvor vi tapte stort mot Spurs, 1-6, dette er verre, milevis.

Satte Klopp spikeren i Solskjærs kiste?

– Jeg tenker på hvordan Manchester United, som en klubb, skal håndtere dette etter kampen, sa Gary Neville i Sky Sports sitt studio.

– Noe må endres i den garderoben, og med den treneren, veldig raskt. Ærlig talt, du kan ikke tape kamper på den måten, uttalte den tidligere United-helten.

SOLSKJÆR HAR SATT SEG: Jürgen Klopp vandrer langs linja, mens Manchester Uniteds trenerapparat har akseptert nederlaget for lengst.

SOLSKJÆR HAR SATT SEG: Jürgen Klopp vandrer langs linja, mens Manchester Uniteds trenerapparat har akseptert nederlaget for lengst.

Bookmakerne i England har vært raske med å dytte Ole Gunnar Solskjær foran Daniel Farke på lista over hvem de tror ryker neste gang. Jürgen Klopp hadde en stikk motsatt dag, men har sympati med sin rival og kollega.

– Selvsagt har jeg det. Det siste jeg vil er å være i hans sko akkurat nå, sa Klopp.

– Det er en god dag, en veldig god dag og jeg ønsker ikke å være respektløs.