Gresk media: Liverpool viser interesse for Keitas landslagskamerat

Ifølge gresk media har Liverpool fått opp øynene for guineansk landslagsspiller.

6. okt 2021 kl 11.47Jens Bessesen

Den 20 år gamle Olympiakos-spilleren Aguibou Camara er mannen som linkes til Liverpool i den greske avisen Sportime, der den troverdige Giannis Chorianopoulos jobber. Sammen med Alexandros Christakos har han skrevet en artikkel om Liverpools interesse for Camara. Chorianopoulos har truffet godt på overganger tidligere, og var blant annet tidlig ute med å melde om de rødes interesse for Kostas Tsimikas fra Olympiakos i fjor. 

Camara meldte overgang fra Lille til Olympiakos i sommer, og han har allerede markert seg i gresk Super League. Men det er i Europa League folk virkelig har fått øynene opp for den offensive midtbanespilleren. Onsdag skal han spille VM-kvalifisering mot Sudan sammen med Naby Keita og det guineanske landslaget. 

Speidere på plass

Ifølge Sportime var en rekke speidere fra europeiske storklubber på plass da Olympiakos imponerte stort ved å slå Fenerbache 3-0 på bortebane i Europa League forrige uke. Da leverte Camara en målgivende pasning, noe for øvrig også landsmann, navnebror og midtbanemakker Mady Camara også gjorde. 

Den greske avisen skriver at det var 20-åringen som fikk mest oppmerksomhet hos speiderne, og spesielt hos Liverpools utsendte. 

Speideren skal ha tatt kontakt med Olympiakos for å høre mer om den unge spilleren, og det er ventet at Liverpool vil følge utviklingen videre i de neste kampene.

Etter overgangen til Tsimikas, den første overgangen mellom Liverpool og Olympiakos på ti år, fikk de to klubbene et godt forhold, noe som kan komme godt med i eventuelle forhandlinger. Sportime legger imidlertid til at interessen ikke er veldig konkret på nåværende tidspunkt.

«En spesiell spiller»

Ut fra de få klippene vi har sett av Camara virker han som en driblesterk og offensiv midtbanespiller - noe mer offensiv enn landsmannen Keita. 20-åringen virker også å ha en god skuddfot og høy fart.

Den greske avisen skriver at unggutten har et stort potensial, som allerede har begynt å vise seg. 

«Fra hans første stund med de greske mesterne virket det som om han var en spesiell fotballspiller», skriver de og legger til at det kan love veldig godt for fremtiden.