Jones dediserer scoringen sin til Alisson Becker og Liverpool-keeperens avdøde far

Scouseren hadde lagkamerat Alisson Becker og hans familie i tankene da han ble intervjuet etter kampen.

28. feb 2021 kl 22.46Einar Kvande

Curtis Jones satte inn Liverpools første mål da Sheffield United ble slått 2-0 på Bramball Lane. Etter kampen dediserte han scoringen til familien Becker og Alisson Beckers far, som omkom i en tragisk drukningsulykke tidligere denne uken.

– Det har vært en vanskelig tid for meg selv og resten av laget, men jeg er glad for at jeg kom på scoringslista, sa Jones om sitt første Premier League-mål for sesongen.

– Jeg ønsker å si at denne scoringen er for Alis far. Må han hvile i fred.

– Dersom Ali ser dette, så var dette for deg, kamerat. Ali er en sterk gutt, som er en viktig del av laget. Han er ikke her i dag, og vi savner ham veldig. Jeg ønsker å dedisere min scoring til ham, hans far og resten av hans familie.

Det stod 0-0 til pause på Bramall Lane, mend Jones roet nervene med en scoring tidlig i annen omgang.

– Jeg er en spiller som liker å bidra med både målgivende og scoringer. Tiden er inne til å ta mer ansvar nå.

Scouseren innrømmer at han var litt nervøs da det ble sjekket om ballen var over dødlinjen før Trent Alexander-Arnold fikk lagt inn.

– Ja, litt. Men totalt sett var dette en god lagprestasjon, og jeg var glad for at vi tok de tre poengene. Nå må vi se frem til neste kamp.

– Vi har spilt gode kamper tidligere også, men vi har ikke scoret så mange mål som vi hadde likt. Denne kampen var et godt eksempel på at ting fungerte. Det var en god kamp av oss. Jeg er glad jeg scoret, og jeg er glad for Bobby og resten av laget at han scoret og at vi vant kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]