– Det er aldri noe godt tidspunkt å møte Liverpool

Joao Moutinho snakker foran mandagens kamp.

15. mar 2021 kl 18.47Arild Skjæveland

I kveld er det ny kamp, og Liverpool skal møte Wolverhampton på Molineux. Wolves har hatt en vanskelig sesong, og har slitt med å score mål i Raul Jimenez sitt skadefravær. Ulvene har kun scoret 28 mål på 28 ligakamper denne sesongen, og er nummer 13 i Premier League.

Deres rutinerte midtbanespiller Joao Moutinho har snakket før kampen mot Liverpool mandag kveld.

– Jeg tror aldri det er noe godt tidspunkt å møte et så godt lag som Liverpool. Vi vet at resultatene deres i Premier League ikke har vært så bra, men de har fortsatt fantastiske spillere, en fantastisk trener og en fantastisk struktur. Det vet vi, sier han til wolves.co.uk

– Vi kan ikke se på resultatene deres i Premier League. Vi må se på hva de kan gjøre, og de utrolige tingene de allerede har gjort. De vil ønske å snu resultatene de har hatt, sier han.

Forventer en tøff oppgave

Wolverhampton må klare seg uten Fernando Marcal og Jimenez i kveldens kamp, men har ellers en skadefri tropp.

Moutinho forventer at det blir tøft.

– I Champions League har de allerede vunnet, og det vil de ønske å fortsette med. Vi vet dersom vi gjør det vi kan, har vi muligheter til å vinne, men vi vet selvsagt at det blir en veldig tøff kamp mot veldig tøffe spillere som ønsker å vise det. Når de får tid, har de kvalitetene som de allerede har vist ved å vinne Premier League og Champions League.

– Det er det vi må forvente. De vil spille som at de andre resultatene aldri har skjedd, sier han.

Wolverhampton - Liverpool spilles kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]