James Milner:– Det er opp til oss å få oss ut av dette rotet

Visekapteinen understreker at spillerne bare har seg selv å skylle på for de manglede resultatene.

7. mar 2021 kl 18.22Jens Hapnes Rege

James Milner leverte i likhet med laget langt under pari i oppgjøret mot Fulham søndag ettermiddag. 35-åringen fikk oppgaven med å lede et reservepreget lag til seier, men Liverpool var aldri i nærheten av tre poeng.

– Det var ikke godt nok fra oss. Vi gjorde endringer i dag og startet dårlig, innledet han i intervjuet med Sky Sports etter kampen, gjengitt av Liverpools hjemmeside

Ikke godt nok i noen av omgangene

De rødkledde tok over banespillet i den andre omgangen, men skapte ikke nok til å fortjene seieren. 

– De behandlet ballen bra og skapte problemer i den første omgangen når vi ikke kom tett nok oppi dem. I den andre omgangen hadde vi ballen mye og hadde muligheter til å score, men vi skapte ikke så mye som vi ønsket. 

Han ønsker ikke å bruke det reservepregede laget som unnskyldning for nederlaget. 

– Vi trener mye sammen og har alle spilt sammen mye. Det er spillere som ikke har spilt mye og som mangler rytmen, men det er bare unnskyldninger til syvende og sist. Vi må bli bedre, og det vet vi godt. 

HVOR ER UTVEIEN? Det er opp til Klopp og spillerne å finne veien ut av rotet.

HVOR ER UTVEIEN? Det er opp til Klopp og spillerne å finne veien ut av rotet.

Mangler marginer

Milner sier at innsatsen til spillerne er upåklagelig, men at de mangler marginer i de riktige øyeblikkene. 

– Vi vet at vi kan prestere bedre, men det fungerer bare ikke for øyeblikket. Man kan ikke si at innsatsen ikke er der - den er der alltid. Man ser ikke noen som rusler rundt, for det skjer aldri med denne gruppen av spillere. 

– Når ingenting faller vår vei blir alt mye vanskeligere; man misbruker en mulighet og det er mye tyngre. Vi må bare få en ball i nettet, men det vil seg bare ikke for øyeblikket. 

– Det er ikke bare flaks vi mangler, vi trenger bare litt magi. Shaq hadde et forsøk på siden av stolpen - når ting går veien går den inn. Vi hadde en annen situasjon etter en corner hvor ballen spratt rundt i feltet - når ting går bra går den inn. Sånn er det ikke for øyeblikket, og det er opp til oss å få oss ut av dette rotet. 

Visekapteinen fastslår at det gjør vondt for spillerne å ikke leve opp til forventningene de har skapt for seg selv. 

– Tankegangen vår må være som den alltid er: å konsentrere oss om den neste kampen. Det gjør utvilsomt vondt. Når man spiller for en klubb som Liverpool, og med historien vi har skapt som spillere, er vi ikke i nærheten av å være gode nok. 

– Vi kjenner den utrolige støtten rundt verden og de er fortsatt med oss på tross av våre dårlige prestasjoner den siste tiden. Det er skuffende og tungt når man ikke lever opp til forventningene. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]