Ble grillet om fremtiden:– Det handler ikke om at jeg er ulykkelig eller absolutt må dra

Gini Wijnaldum sier han er lykkelig i Liverpool, men om under fire måneder kan han likevel forsvinne fra klubben.

9. mar 2021 kl 15.30Jens Bessesen

– Jeg vil svare på alt, men for øyeblikket er det ikke noe nytt, sa Gini Wijnaldum på pressekonferansen foran møtet med RB Leipzig. 

Midtbanespilleren måtte tåle å få mange spørsmål om kontraktssituasjonen. Det er nå under fire måneder til kontrakten med Liverpool går ut, og mer og mer tyder på at det ikke ser ut til å bli enighet om en forlengelse. 

Ifølge journalister som har fulgt saken er det blant annet kontraktslengden som fører til uenighet. Liverpool skal ikke være villig til å forlenge med så mange år som det Wijnaldum og hans agent ønsker. I tillegg er det interesse fra Barcelona. 

– Er lykkelig

Wijnaldum gikk ikke i detalj om forhandlingene, men sa at det ikke var noe nytt.

– Jeg ville løyet om jeg kom med nyheter. Det eneste jeg kan si er at jeg er lykkelig i klubben, med laget, støtteapparatet og supporterne. Det handler ikke om at jeg er ulykkelig eller absolutt må dra. Men det er ikke så lett som alle tror å ta avgjørelser om fremtiden. Du må tenke på alt. Det er vanskelig. Derfor tar det lang tid, sa han og la til at med tanke på situasjonen med en klubb som sliter kraftig med resultatene, er ikke kontrakten det viktigste.

– Det eneste jeg kan si er at jeg er lykkelig her, sa Wijnaldum. 

Videre fikk han spørsmål om hvordan det vil være å forlate klubben, om så skulle skje. 

– Det ville vært veldig vanskelig. Jeg ville vært knust for ikke å spille mer med dette laget, sa han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]