Har døpt om Liverpools mentalitetsmonstre

Jamie Carragher sier Liverpool har kommet med nytt navn på Liverpools «mentalitetsmonstre».

8. mar 2021 kl 08.34Jens Bessesen

Søndagens tap mot Fulham var det sjette på rad på Anfield for Liverpool, og det åttende på tolv Premier League-kamper i 2021. Når alle har spilt sine kamper risikerer Liverpool å ligge på niendeplass, og håpet om topp fire ser ut til å forsvinne raskt. 

Det har fått ekspertene på engelsk tv til å gå hardt ut i kritikken av Jürgen Klopp og hans mannskap. Jamie Carragher er en av dem som mener det Liverpool leverer for tiden er uakseptabelt.

– Jürgen Klopp har tidligere kalt sitt lag for «mentalitetsmonstre», og på den tiden hadde han helt rett, sa Carragher ifølge Daily Mail

– Men akkurat nå er de mer som «mentalitetsdverger». Dette laget har ikke taklet motgang på noe tidspunkt de siste fire månedene. Og det er ikke akseptabelt i Liverpool, sa han. 

Liverpool har nå spilt nesten tolv timer med fotball uten å score et spillemål på Anfield, men onsdag er det håp om bedring når turen går til Budapest for «hjemmekamp» mot RB Leipzig. Der har Liverpool med seg en 2-0-ledelse fra det første oppgjøret.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]