Salah tatt ut til kvalifiseringskamper til Afrika-mesterskapet trass i koronafrykt

Mohamed Salah må reise til Afrika for å spille kvalifiseringskamper til Afrikamesterskapet for Egypt i slutten av denne måneden.

8. mar 2021 kl 17.32Einar Kvande

Premier League-klubbene slipper å sende spillere til Sør-Amerika da VM-kvalifiseringskampene på det sør-amerikanske kontintentet i slutten av mars er blitt utsatt på grunn av koronapandemien, men de samme klubbene ser ut til å måtte frigi spillere til landskamper på det afrikanske kontinentet. 

Mohamed Salah er som ventet tatt ut til Egypts kvalifiseringskamper mot Kenya og Komorene henholdsvis 25. og 29. mars.

Alle sør-amerikanske land er på rødlisten når det gjelder innreise til Storbritannia på grunn av det muterte brasilianske koronaviruset. Det betyr at alle som kommer til Storbritannia fra land i Sør-Amerika må i karantene på hotell i ti dager før de kan komme inn i landet. Dette tvang frem en utsettelse av denne runden med VM-kvalifiseringskamper i Sør-Amerika. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]