Carragher konfronterte Coady med «diven» hans foran The Kop

Wolverhampton-kapteinen gjestet Jamie Carraghers podcast. Der fikk han kjørt seg!

6. mai 2021 kl 13.53Arild Skjæveland

Denne uken har Jamie Carragher besøk av Wolverhampton-kaptein Conor Coady i sin podcast «The Greatest Game». De to var lagkamerater i Liverpool FC, før Coady dro videre i jakt på fast førstelagsspill.

I podcasten forteller Coady om tiden i Liverpool, og da han forsto at han måtte videre i karrieren. Carragher var en av de eldre spillerne og hadde stor innflytelse på den engelske landslagsspilleren da han var yngre i klubben.

Det var spesielt én episode Carragher ikke ville la ham slippe unna med… 6. desember spilte de helrøde kanskje sin beste hjemmekamp for sesongen, da Wolverhampton ble knust 4-0 på Anfield.

– En annen ting jeg ikke kan la deg slippe unna med… Hva var det du drev med da du kastet deg foran The Kop?!, spør Carragher.

– Ikke nevn det, ikke nevn den kampen!

På stillingen 1-0 til hjemmelaget var Wolves-kapteinen oppe på en corner, og endte med å deise i bakken. Craig Pawson pekte på straffemerket.

FIKK HØRE DET: Conor Coady fikk høre det av Jordan Henderson og de andre Liverpool-spillerne.

FIKK HØRE DET: Conor Coady fikk høre det av Jordan Henderson og de andre Liverpool-spillerne.

– Jeg fikk tyn for det. Jeg har fått alvorlig mye tyn for den episoden. Ballen kom inn, og det var en av de første gangene for sesongen at jeg var inne i boksen forresten. Ballen kom inn, og jeg tenker at noen kommer til å komme borti meg. Det så ut som jeg skulle bli truffet, men han trakk seg. Jeg tror det var Mané, sier Coady.

Har fått høre det

Coady var ikke høy i hatten da det skjedde. Mot klubben han har støttet hele livet, har spilt for, og fra byen han kommer fra.

– Han dro foten så raskt til seg, og jeg var allerede på vei ned i bakken. Da jeg lå nede, med VAR nå, så håpet jeg at dommeren ikke skulle blåse. Det neste øyeblikket hører jeg fløyten, og jeg måtte bare holde meg for ansiktet: «Herregud», sier han.

– Jeg tenker at de åpenbart kommer til å se det med VAR nå, så jeg begynte å gå tilbake. Alle Liverpool-spillerne slengte kommentarer, og jeg bøyde bare hodet og gikk tilbake igjen. Jeg husker at Mohamed Salah, av alle, sa til meg: «Du kan ikke gjøre det min venn», sier han og ler godt.

Coady kommer fra en familie der Liverpool er laget.

– Jeg visste det med en gang, og alle har gitt meg tyn for det. Jeg reiste meg opp, gikk rett tilbake og sa ikke noe. VAR kom til å se det, så, forteller han.

– Familien spurte meg «hva er det du gjør?», men det er annerledes når du er på banen og tror at noe skal skje! Jeg tror vi lå under 1-0, og at det første målet var min skyld etter at jeg gjorde feil. Du prøver å rette det opp, og jeg tenkte at Mané kom til å treffe meg, men nei. Jeg så dum ut og visste det med en gang, så jeg klaget ikke og gikk tilbake til midtbanen.

Du kan høre podcasten her, eller søke på «The Greatest Game with Jamie Carrahger» der du hører podcaster.