Klopp møtte pressen foran West Bromwich-kampenLiverpool-manageren kommer til å ta en prat med Sadio Mané

Jürgen Klopp har ingen problemer med at Sadio Mané ikke ville ta ham i hånden etter seieren over Manchester United.

14. mai 2021 kl 13.09Einar Kvande

Jürgen Klopp svarte på spørsmål fra pressen i ettermiddag. Du kan se hele pressekonferansen her.

Om Sadio Mané, som nektet å ta Klopp i hånden etter seieren på Old Trafford

– Jeg kan ikke gjøre dette til en større story for dere. Fotball er en følelsesladet sport. Du klarer ikke alltid å kontrollere følelsene dine. Vi hadde ikke noen sjanse til å snakke om det, men vi skal gjøre det, og alt kommer til å bli bra.

– Om noen viser meg respekt fem millioner ganger, og så gjør han det ikke en gang, var er viktigst? Jeg håper for din del at din sjef, dersom du ikke viser ham respekt, ikke glemmer alt det gode.

– Jeg kan allerede se overskriftene, men det handler ikke om dette. Jeg er helt avslappet. Jeg er en helt normal fyr. Vi vil snakke om det, og så vil alt være fint.

Om nye skader etter gårsdagens kamp

– Det er for tidlig å si noe om det ennå. Jeg har ikke hørt om noen store problemer.

Om de gjenstående kampene og West Bromwich

– Disse tre gjenstående kampene kan gi oss et ekstremt positivt utfall, men vår sesong vil ikke bli definert av disse tre kampene. Sesongen har vært full av problemer. Nå må vi komme oss til hektene igjen og fokusere på WBA. Klarer vi å kvalifisere oss for Champions League vil det være veldig, veldig bra. 

– Våre tre siste kamper vil bli veldig, veldig tøffe. Sam har gjort det veldig bra med WBA. De har gjort gode signeringer. De har ikke noe press på seg lenger. Det gir dem en god følelse, og dermed er de i stand til å uttrykke seg selv på banen og spille god fotball. Vi må være svært fokuserte. Vi må være godt forberedte, sterke og fokuserte. Dette er en vanskelig kamp.

– Mesteparten av livet mitt har jeg hatt utfordrerrollen. Jeg er vant til det. Det er en normal situasjon,og en god situasjon. De fleste sesonger jeg har vært involvert i har det ikke blitt avgjort før i siste serierunde. Alt er bra. Dette er spennende. Vi trengte virkelig seieren i går kveld.

– Det har vært en lang sesong. Kampprogrammet er tøft, men la oss gi dette et realt forsøk. Vår jobb er å vinne fotballkamper, og nå er dette enda viktigere.

Om topp fire-sjansene

– Kampen i går kveld ga oss en god følelse. Vi måtte spille god fotball, og vinne de riktige duellene. Vi forsvarte oss godt og scoret mål. Vi står foran den samme jobben. Den eneste forandringen er at det holder å vinne alle våre kamper.

Om Mo Salah

– Vi er alle ansvarlige for å få dette til. Han er en målmaskin. Han har vært en enestående signering, med måten han har utviklet seg på. Treningen og forberedelsene hans til kamper er eksepsjonell. Han er en rollemodell.

Om de nye kamptidspunktene til BT Sport, der Champions League-lagene for fremtiden slipper tidligkamp lørdag

– Det er en fantastisk avgjørelse. Jeg tror ikke det jeg har sagt har hatt noen innvirkning på dette! Men det er det riktige å gjøre. Du kan ikke ta en avgjørelse som er riktig for alle, men dette er det riktige å gjøre. Å spille onsdag og så lørdag 12.30 er utrolig krevende.