– Ingen har pratet med meg om noe som helst

Mohamed Salah virker svært usikker på sin Liverpool-fremtid.

1. mai 2021 kl 11.04Einar Kvande

Mohamed Salah avslører til Sky Sports at han ikke har hørt et eneste ord fra Liverpool FC angående en ny kontrakt. Liverpools toppscorer har en avtale som løper ut i 2023, men det virker ikke som man i korridorene på Anfield har hastverk med å forlenge den avtalen.

– Ingen snakker til meg om dette, så jeg kan ikke si så mye om det, sier 28-åringen til Sky Sports.

– Ingen i klubben snakker med meg om noe som helst, så jeg vet rett og slett ikke, legger egypteren til.

I januar sa Salah at han ønsket å bli værende i Liverpool så lenge som mulig, og at han ønssket å vinne flere trofeer med klubben. Det gjentar han nå.

– Jeg har sagt tidligere at jeg ønsker å vinne Premier League igjen, og at jeg ønsker å vinne Champions League igjen. Dette er flotte trofeer å vinne, og jeg forsøker bare å vinne dem igjen og igjen. Det er en del av jobben vår å vinne trofeer.

Salah  har gjort 123 mål på 198 kamper for Liverpool siden han kom til klubben i 2017.