Manchester United, Liverpool FC og Premier League med pressemeldinger - få mulige nye datoer

Demonstranter kom seg inn på Old Trafford, og satte en stopper for kveldens kamp mellom Manchester United og Liverpool. Nå jobbes det for å finne en ny dato for kampen.

2. mai 2021 kl 18.59Einar Kvande

Manchester United kom med følgende pressemeldring klokken 18.36 i kveld.

«Etter diskusjoner mellom politiet, Premier League, Trafford bystyre og klubbene, har vår kamp mot Liverpool blitt utsatt på grunn av sikkerhetshensyn etter dagens protester. Diskusjoner vil nå finne sted med Premier League for å finne en ny dato for kampen.

Våre fans er lidenskapelige når det gjelder Manchester United, og vi erkjenner deres rett til å uttrykke seg og protestere fredelig.

Vi er imidlertid lei oss for at de har påvirket laget og at de har satt andre fans, stab og politi i fare. Vi takker politiet for deres støtte, og vil assistere dem i etterforskning som vil følge.»

Da Manchester United skal ut i den andre semifinalen i Europa League mot AS Roma i neste uke, er det få alternativer når det gjelder nye datoer. I morgen, mandag, er en mulighet. Eventuelt må Liverpools kamp mot West Bromwich flyttes på nytt.

Premier League har også kommet med en pressemelding på vegne av politiet, begge klubbene, Premier Leauge og de lokale myndighetene.

Der fordømmes volden, ødeleggelsene og bruddene på koronareglene som protestene førte med seg. 

Liverpool FC støtter avgjørelsen

Liverpool FC er også ute med en pressemelding der Anfield-klubben sier at de er helt enige i avgjørelsen om å utsette kampen som en følge av demonstrasjonene på Old Trafford og tilstøtende områder.