– Vil vi ha fans som stormer stadioner og får avlyst kamper? Nei, det vil vi ikke.

Jamie Carragher roser supporterne som demonstrerte fredelig, samtidig som han hudfletter de som tok seg inn på stadion og de som opptrådte voldelig.

2. mai 2021 kl 19.46Einar Kvande

På Sky Sports sammenligner Jamie Carragher protestaksjonen til Manchester United-supporterne med en kveld ute på byen med kompisene.

Store politistyrker ble kalt ut til Old Trafford for å få fjernet demonstrantene som fikk kampen mellom Manchester United og Liverpool avslyst i dag. Majoriteten av supporterne demonstrerte fredelig, men en minoritert opptrådte voldelig, skadet vakter og utførte hærverk.

– Vi kan bare snakke om det vi så. Vil vi ha fans som stormer stadioner og får avlyst kamper? Nei, det vil vi ikke, uttalte den tidligere Liverpool-forsvareren.

– Jeg skal ikke sitte her og kritisere Manchester United-fans, fordi jeg er Liverpool-mann. For to uker siden sto fansen samlet. Det vil alltid være noen idoter som involverer seg.

– Jeg mener det er en bra ting at man protesterer når man ikke er fornøyd med det som har skjedd i klubben. Det vil alltid være noen som går for langt. Ikke bare i en protest, men også i en kveld på byen med kameratene dine. Det er alltid noen som gjør noe dumt.

– Vi gikk glipp av en fotballkamp, men det aksepterer jeg nesten. Men jeg er sikker på at volden vil dominere nyhetene. Det skjer med fans hele tiden. Et bildeklipp blir vist overalt, og overskygger at det er mange andre som gjør gode ting.

– Jeg ønsker ikke å se andre lags supportere score billige poeng mot Manchester United-fansen. Majoriteten av Manchester United-fans opptrådte fredelig.