Kan ende i Leicester: Kabak har én uke på seg til å finne ny klubb

13. jul 2021 kl 13.06Øystein Tronstad

Patrick Berger (ikke Patrik Berger) i tyske SPORT1 melder at 21-åringen har fått én uke på seg til å avklare fremtiden sin.

Liverpool betalte cirka £1 million for å benytte seg av Ozan Kabak sist sesong. Han spilte 13 kamper for Jürgen Klopps lag i skadefraværet til blant andre Joël Matip, Virgil van Dijk og Joe Gomez, og ble selv skadet.

Muligheten var der for å hente han permanent, men det ble i stedet Ibrahima Konaté.

Kan bli Premier League-retur

Etter å ha deltatt i et skuffende EM for Tyrkia, hvor han ble sittende på benken, er fremtiden fortsatt uviss for midtstopperen. Schalkes sportsdirektør Rouven Schröder bekrefter at det ikke har kommet noen bud foreløpig.

Storklubben Schalke 04 rykket for øvrig denne våren ned til 2. Bundesliga, noe som førte til demonstrasjoner blant supporterne.

Brendan Rodgers og Leicester City skal være i førersetet, og det snakkes om en sum rundt €15 millioner. Hos revene spiller også Kabaks landsmann Caglar Söyüncü.

SKUFFENDE EM: Mesterskapet ble i stor grad en fiasko og nedtur for Tyrkia som på forhånd var regnet som et lag som kunne overraske.

SKUFFENDE EM: Mesterskapet ble i stor grad en fiasko og nedtur for Tyrkia som på forhånd var regnet som et lag som kunne overraske.

Da Kabak forlot Liverpool viste han sin klasse med denne hilsenen til byen, klubben og supporterne:

«Kjære Liverpool-familie,

Jeg vil takke dere for medfølelsen og støtten dere har vist meg siden den dagen jeg ankom. Jeg mener at den erfaringen jeg har fått under mine fire måneder har har vært viktig. Jeg har lært mye fra trener Jürgen Klopp og alle mine lagkamerater og jeg var stolt over å være en del av denne spesielle familien. Jeg vil alltid huske dagene i Liverpool med stor glede og den spesielle sangen dere så vennlig har gitt meg.

YNWA,

Ozan.»