Ozan Kabak er klar for Premier League igjen

Etter at Liverpool takket nei, har tyrkeren funnet seg en ny arbeidsgiver.

30. aug 2021 kl 21.51Øystein Tronstad

Norwich City, som nylig ble slått 3-0 av Liverpool i ligapremieren, har i dag sikret seg en midtstopper Ozan Kabak.

Tyrkeren spilte for Liverpool, på lån, fra 1. februar 2021, men de røde avslo fra å signere 21-åringen permanent etter sesongen.

Han spilte ni ligakamper for Jürgen Klopps lag.

Landslagsspilleren ankommer Norwich på et sesonglangt utlån, med opsjon på kjøp.

– Jeg snakket med treneren og jeg er veldig imponert over hans prosjekt og det han sa til meg. Jeg tror på at han prosjektet. I tillegg så spilte jeg i Premier League forrige år, og jeg nøt det virkelig da jeg spilte. Jeg ønsker å spille igjen og det er derfor jeg er her, å være i Premier League og gi noe til laget, sier Kabak til canaries.co.uk.

Etter 0-3, 0-5 og 1-2 på de tre første etter opprykket har det vært behov for defensive forsterkninger hos kanarifuglene.

Etter planen skal Kabak og Norwich gjeste Anfield 19. februar 2022.