Agent mener at Gerrard ikke ville bruke spilleren hans på grunn av rivaleriet med Manchester United

Axel Tuanzebe ble denne måneden lånt ut til Napoli.

I utgangspunktet skulle Manchester United-stopper Axel Tuanzebe være på utlån til Aston Villa ut sesongen. 24-åringen ble lånt ut til Villa i august, men tidligere denne måneden ble han sendt tilbake til United.

Han startet seks kamper under Dean Smith, men etter at han fikk sparken, var det vanskeligere å få spilletid etter at Steven Gerrard tok over som manager. Han fikk kun åtte minutter spilletid under Gerrard, fordelt på to kamper, og ble stort sett sittende på benken.

United har nå lånt ham ut til Napoli i Serie A for resten av sesongen.

Skylder på rivaleriet

Spillerens bror og agent, Dimitri Tuanzebe, mener det er fordi Gerrard er tidligere Liverpool-kaptein som er grunnen. Han managerens rivaleri med Manchester United er grunnen til at hans bror ikke fikk mer spilletid.

– Axel bestemte seg ikke for å dra før det ble veldig klart at han ikke var managerens førstevalg som midtstopper, og tilbudet fra Napoli var veldig fristende, sier agenten til The Telegraph

– Etter at Steven Gerrard kom til Villa Park, føltes det som at rivaleriet mellom Man United og Liverpool kom til live, sier han.

MØTTE UNITED: Steven Gerrard ledet Aston Villa borte mot Manchester United mandag kveld.

MØTTE UNITED: Steven Gerrard ledet Aston Villa borte mot Manchester United mandag kveld.

Tapte på Old Trafford

Gerrard ledet laget sitt borte mot Manchester United mandag kveld, og måtte dessverre se Villa bli slått ut av FA-cupen etter en tidlig scoring av Scott McTominay.

Villa fikk to mål annullert, hadde tverrleggertreff og en rekke sjanser til å få ekstraomganger, men etter seks minutters tilleggstid blåste Michael Oliver av, og det er United som er videre til fjerde runde der de skal møte Middlesbrough.

Gerrard kan allerede lørdag få sin revansje. Da kommer Villa tilbake til Old Trafford for å spille ligakamp. Den kampen har avspark kl. 18.30 og vises på TV 2 Sport Premium.