Mye tyder på at kampen blir spilt som planlagtPeter Krawietz skal holde sin første pressekonferanse. Leder han også laget på søndag?

Liverpool har kalt inn til pressekonferanse.

Liverpool har en FA-cupkamp på søndag, og det har vært stor usikkerhet om den kommer til å bli spilt etter et stort smitteutbrudd i klubben, som gjorde at semifinalen mot Arsenal ble utsatt og AXA Training Centre ble stengt.

FA har lagt press på de 20 Premier League-klubbene, og gitt beskjed om helgens kamper må spilles, og at klubbene må stille med juniorer dersom de ikke har nok førstelagsspillere tilgjengelig.

Jürgen Klopp sitter allerede i isolasjon etter å ha testet positivt i forrige uke, og denne uken testet også assistentmanager Pep Lijnders positivt.

Krawietz på pressekonferanse – og sidelinjen?

Liverpool har nå kalt inn til pressekonferanse på lørdag kl. 14.00 norsk tid. Pressekonferansen vil bli gjort via Teams, men kommer med all sannsynlighet til å bli streamet på YouTube som vanlig.

Det er ikke Klopp eller Lijnders som tar seg av pressekonferansen, det er Peter Krawietz. Han har jobbet med Klopp siden de var sammen i Mainz 05, der Krawietz var speider. Han var også med til Dortmund, og har vært i Liverpool siden de kom til klubben sammen med Zeljko Buvac i oktober 2015.

Krawietz er ganske synlig på sidelinjen når Liverpool spiller kamper, og er ofte den første Klopp går til etter scoring. Han har gitt noen intervjuer med LFCTV, men er ikke den vi pleier å høre så mye fra, så det kan uansett bli en interessant pressekonferanse når det er den 50 år gamle tyskeren som skal snakke med media.

Kanskje blir det også han som leder laget i søndagens kamp. Vi vet fortsatt ikke hvilken tilstand Klopp er i etter at han ble smittet, men det at han ikke tar pressekonferansen sju dager etter at klubben gikk ut med at han hadde testet positivt, gir muligens en indikasjon på at han ikke vil være med på søndag.

Han var heller ikke med da Liverpool tok imot Shrewsbury i FA-cupens fjerde runde i 2020.

Liverpool - Shrewsbury Town spilles søndag kl. 15.00, og vises på V Sport 1 og Viaplay.