Tilbake en uke tidligere enn forventet

Trente for første gang på lørdag.

Trent Alexander-Arnold fikk seg en skikkelig smell i ankelen i kampen mot Arsenal forrige helg. Han måtte byttes ut til pause, og de første prognosene var at han kom til å være satt ut av spill i to uker.

Derfor var det en stor overraskelse da lagoppstillingen kom en time før avspark mot Manchester City søndag. Der var Alexander-Arnolds navn på innbytterbenken.

James Pearce i The Athletic rapporterer at han er tilbake én uke tidligere, og at han trente for første gang med laget på lørdag.

Bedre sjanser for VM

Mye har blitt sagt og skrevet om høyrebackens VM-sjanser. Nå ser det lysere ut.

Kyle Walker kjemper en kamp mot klokka for å bli klar, etter at han skadet seg i Citys 6-3-seier mot Manchester United.

Lørdag kom meldingen om at Reece James ikke skulle operere etter skaden han fikk mot AC Milan i midtuka, men at han ikke kunne spille fotball før VM. Trolig vil han tidligst bli klar til England er i en eventuell kvartfinale, og da uten kamptrening.

Alexander-Arnold har alle sjanser til å bli en del av Englands VM-tropp nå, om så det er som backup for Newcastles Kieran Trippier, som virker å være førstevalg, selv om Liverpools nummer 66 har fått mye kritikk denne høsten.