Avviser «Agent Trent»-teori

Trent Alexander-Arnold avviste alle teorier om at han prøver å lokke Jude Bellingham til Liverpool.

Det skal ikke mer til enn et Instagram-bilde av to fotballspillere som henger sammen på fritiden før ryktebørsen går varm. Denne gangen var det et bilde av Trent Alexander-Arnold og Jude Bellingham på bytur i Doha som fikk kommentarene om «Agent Trent» til å dukke opp i kommentarfeltet. 

Liverpool er som kjent interessert i å hente Bellingham, og vi har sett bilder av at han holder seg mye rundt både Trent og Jordan Henderson i løpet av mesterskapet. 

Men i et intervju med BBC 5Live avviser høyrebacken at han har en rolle som «Agent Trent». 

Ingen hint

– Jeg er bare ute en tur med en kompis, er jeg ikke? Alle sier «Agent Trent», men nei. Vi gikk ut en tur i går fordi vi fikk en fridag, så vi hadde en hyggelig dag, sier han. 

På spørsmål om bildet var et hint om at den 19 år gamle midtbanespilleren er på vei til Liverpool, er svaret (dessverre) følgende:

– Nei, selvsagt ikke. Vi bestemte oss bare for å ta et bilde. VM er ikke noe man får oppleve ofte, og det er ikke mange som får muligheten til å være med i et VM. Derfor er det fint å ta noen bilder mens vi er her, sier scouseren.

Liverpool er sammen med Real Madrid, Chelsea og Manchester United de klubbene som hyppigst blir nevnt i forbindelse med Bellingham. Prislappen Borussia Dortmund ønsker seg skal være på opp mot 130 millioner pund.