Klopp sier seg meget godt fornøyd med Alexander-Arnolds defensive spill

Trent Alexander-Arnold fått mye kritikk for sitt forsvarsspill denne sesongen, men etter 2-1 over Leicester får han skryt av Jürgen Klopp.

Paul Joyce i The Times mener at Trent Alexander-Arnold var tilbake på sitt beste offensivt i 2-1-seieren over Leicester, mens Liverpool-manager Jürgen Klopp roser scouseren for hans forsvarsspill.

– Han var meget god, og det er ikke første gang, sa Klopp på pressekonferansen etter kampen.

– Han var veldig god, og til stor hjelp for laget, noe som er viktig i slike kamper. Jeg tror alle vet hvor god Harvey Barnes er, men Trent gjorde det eksepsjonelt bra mot ham. Vi hadde noen spillere som leverte gode prestasjoner, ja veldig gode prestasjoner, men majoriteten av spillerne spilte ikke opp mot sitt beste, for å si det slik. Derfor kan slike ting som dette skje, la han til.

Klopp begynner å bli en erfaren manager i Premier League, og sier han har sett denne type kamper mange ganger før. 

– Jeg tror jeg nærmer meg 1000 kamper i jobben, og jeg har dessverre sett denne type kamper ganske ofte. Så jeg vet det kan skje, og da er det veldig spesielt at du klarer å vinne dem, for disse kamepne kan avgjøre om du når dine mål eller ei. Derfor var det så viktig å få en seier i denne kampen, og vi klarte det til slutt.

Møter Brentford om to dager

Nå er det bare to dager til Liverpool møter Brentford på Brentford Community Stadium i vest-London, og Klopp vet ikke hvem av spillerne som vil være tilgjengelige mandag kveld. Mot Leicester fikk både Andy Robertson og Harvey Elliott småskader.

– Jeg vet ikke hvem som kan spille igjen etter så kort restitusjonstid, men situasjonen er den samme for Brentford. De er i veldig god form. Jeg så store deler av deres kamp mot Tottenham, og de gjorde masse bra der. Jeg har selvsagt ikke sett noe fra deres kamp mot West Ham ennå, men jeg vil se den også. Jeg har ikke noe informasjon om den ennå.

Her kan du se Brentfords andre mål i 2-0-seieren over West Ham:

– Vi har hatt problemer med måten de spiller på tidligere, så vi må sørge for å være klare for det. Det er alt jeg bryr meg om akkurat nå.

Brentford vant det nevnte London-derbyet mot West Ham 2-0, og sendte Davied Moyes sitt mannskap enda dypere inn i bunnstriden.

Brentfords toppscorer, Ivan Toney, gjorde det første målet og var nest sist på det andre, før han fikk en kneskade fem minutter på overtid. Nå er det usikkert om mannen som har gjort tolv mål i Premier League denne sesongen, og som er Brentfords klart farligste angrepsvåpen, rekker kampen mot Jürgen Klopps menn.