– De har 200 prosent entusiasme!

Tottenham-manager Antonio Conte er mektig imponert over at Liverpool fortsatt jakter en historisk kvadrupel.

Antonio Conte benyttet sin pressekonferanse til å skryte av sin kollega i Liverpool, Jürgen Klopp, foran Tottenhams besøk på Anfield lørdag.

– Jürgen Klopp gjør en fabelaktig jobb med dette laget. Det er spesielt at et engelsk lag fortsatt er med i kampen om alle trofeene når sesongen nærmer seg slutten, uttalte Conte til pressen torsdag.

– Jeg synes det er helt utrolig. Se på Liverpool-spillerne. De løper masse, og de har ikke mange skader. De gjør en fantastisk jobb. De har 200 prosent entusiasme, og ser ikke ut til å være slitne i det heletatt.

Kjemper om Champions League-plass

Liverpool har ikke tapt på 13 kamper. Tottenham-manageren vet at et tap på Anfield vil være ødeleggende for hans lags sjanser til å kvalifisere seg for Champions League til neste sesong. De liljehvite er på femteplass i Premier League, to poeng bak byrival Arsenal, som innehar den viktige fjerdeplassen.

– Vi må dra til Liverpool og spille vårt eget spill. Vi kjemper om en plass i Champions League, og vi må finne en måte å ta poengene på i hver eneste kamp.

– Vi møter et av de beste lagene i verden på bortebane. Vi forbereder oss som vanlig. Vi forsøker å legge en god plan. Jeg håper det ikke er samme planen som Liverpool legger. 

Liverpool jakter fortsatt en historisk kvadrupel. De har vunnet ligacupen, er i finalen både i FA-cupen og Champions League, og er bare ett poeng bak Manchester City i Premier League når det gjenstår fire kamper å spille.

– Liverpool er i veldig god form. Jeg så kampen deres mot Villarreal, og de viste en utrolig ro i en vanskelig situasjon. De lå under 2-0, og situasjonen deres var veldig vanskelig. De er et av de beste lagene i verden sammen med Manchester City.

– Vi har forberedt oss veldig godt til kampen mot dem. Vi må være veldig gode uten ball, og gode defensivt. Vi ønsker å vinne kampen, og da må vi være veldig gode med ballen også. Dette har jeg fortalt mine spillere. Vi må spille en god kamp, og ikke la oss skremme av å bli satt under press.