– Liverpool fortjener alt de har fått til denne sesongen

Antonio Conte stolt over Tottenhams prestasjon på Anfield.

– Det er vanskelig å møte dette laget for øyeblikket. Spesielt på Anfield, der det er fantastisk atmosfære med mye lyd, sa Antonio Conte etter lørdagens kamp ifølge Liverpool Echo

Italieneren ledet Tottenham til uavgjort på Anfield, noe som fører til at London-klubben, som er nummer fem på tabellen, er ubeseiret mot de to tittelkandidatene denne sesongen. Seks poeng mot Manchester City og to poeng mot Liverpool er fasiten, og Conte er åpenbart stolt av prestasjonen. 

– Det er ikke lett å spille mot Liverpool. Det er utrolig hvordan de klarer å spille med så mye energi hver tredje dag. Liverpool fortjener alt de har fått til denne sesongen. Jeg er stolt av mine spillere, som spilte i denne atmosfæren, for det va rikke lett. Men vi holdt roen i de vanskelige øyeblikkene, sa han. 

Spillerne var skuffet

Etter kampen avslørte Conte at flere av hans spillere var skuffet over at det ikke ble tre pong. 

– Vi hadde muligheter til å vinne. Højbjerg hadde en stor sjanse, sa Conte, som var fornøyd med hva laget leverte defensivt. 

– Vi slapp ikke til noen store sjanser. Målet vi slapp inn gikk via en av våre spillere, sa han.

Han mener uavgjort var et rettferdig resultat mot et lag og manager han har stor respekt for. 

– Jürgen har gjort en fantastisk jobb. De har vunnet mye, og han har skapt et monster - på en positiv måte. Han må være fornøyd. Men man trenger tid for å få det til. I november var det ikke mange som hadde trodd at Tottenham skulle kjempe om en plass i Champions League, sa Conte.