Vil beholde Coutinho, men vraket ham i forrige kamp

Steven Gerrard må klare seg uten stjerneskudd på midtbanen på tirsdag.

Tirsdag kveld skal Liverpool til Villa Park for å møte Aston Villa. Steven Gerrards lag har vært veldig ustabile den siste tiden, men går til denne kampen etter to strake seire mot Norwich og Burnley.

I seieren mot Burnley ble Philippe Coutinho vraket fra start, men kom inn som innbytter. Etter kampen bekreftet Gerrard at han har ønske om å gjøre avtalen for brasilianeren permanent.

– Vi ønsker å beholde Philippe Coutinho her, det er helt klart. Vi har hatt fem kamper på 15 dager, så Phil (Coutinho) og Emi (Buendia) vil begge få nok spilletid til at de er tilfreds. Som klubb ønsker vi å være i en situasjon der kampene kommer tett. Phil forsto situasjonen. Han har spilt mye, og det er ikke egoer her, sa Gerrard om Coutinho ifølge Sport.

Coutinho er på lån i Villa denne sesongen, men overgangen kan gjøres permanent for 40 millioner euro til sommeren. Det virker sannsynlig at det kommer til å skje.

29-åringen scoret 54 mål og hadde 43 målgivende på 201 kamper for Liverpool mellom 2013 og 2017, før han ble solgt til Barcelona for en rekordsum som finansierte kjøpene av Virgil van Dijk og Alisson Becker i 2018.

Må klare seg uten stjerneskudd

En av Aston Villas klart beste spillere denne sesongen har vært midtbanespilleren Jacob Ramsey. 20-åringen har blitt sammenlignet med Jude Bellingham, og har tidvis vært strålende fra sin sentrale midtbaneposisjon.

Han har scoret seks mål og har én målgivende på 32 kamper denne sesongen. Han mistet helgens kamp mot Burnley med en lyskeskade, og kommer heller ikke til å bli klar til helgen.

– Skadesituasjonen er lik som den var. «JJ» vil ikke bli klar. Han har en brukbar sjanse til å bli klar til helgen, men Liverpool kommer for tidlig, og det er skuffende. Jeg er sikker på at han ville vært desperat etter å prøve seg mot Liverpool, sa Gerrard om midtbanespilleren.

– Troppen kommer til å være veldig lik den vi hadde mot Burnley, sier han.

Kantspilleren Leon Bailey og midtstopperen Kortney Hause var også ute mot Burnley, og ser ut til å miste tirsdagens kamp.

Aston Villa - Liverpool har avspark tirsdag kl. 21.00, og vises på TV 2 Sport Premium.