Echo: Vil komme med tilbud om forlengelse til Joe Gomez

Liverpool skal være klare til å forlenge kontrakten til Joe Gomez.

Liverpool Echo skriver lørdag at Liverpool FC ønsker å komme med et tilbud om kontraktsforlengelse til Joe Gomez i løpet av sommeren. 24-åringens kontrakt utløper i 2024, og Liverpool er interessert i å skremme bort klubber som er interessert i å hente engelskmannen i sommer. 

Gomez har etter kjøpet av Ibrahima Konaté blitt degradert til fjerdevalg på stopperplass, og det er som vikar for Trent Alexander-Arnold han har fått mest spilletid. Det har kun blitt ti kamper fra start i alle turneringer, men han er likevel del av planene for fremtiden til Jürgen Klopp og Liverpool. 

Echo skriver at Julian Ward, som tar over som sportsdirektør etter Michael Edwards etter sesongen, har fått i oppgave å ta kontakt med Gomez sine representanter for å diskutere en forlengelse. Det er ikke kjent hvordan Gomez stiller seg til ideen. 

Phillips på tur ut

Dersom Gomez blir i klubben kan mye tyde på at Nat Phillips blir solgt permanent. 25-åringen har imponert på utlån i Bournemouth denne vårsesongen, og denne uken sikret de opprykket til Premier League. Det medfører at Liverpool nå har tjent 1,75 millioner pund på utlånet. 

Echo skriver at det er mange klubber som er interessert i å hente Phillips. Blant dem er Bournemouth. 

Phillips signerte en ny kontrakt med Liverpool i fjor sommer og vil prate med klubben om fremtiden så snart sesongen er over. 

Dersom han blir solgt vil trolig Rhys Williams rykke frem i køen og bli femtevalg på stopperplass, slik han har vært gjennom hele vårsesongen.