– Han har alt verktøyet vi har vært på jakt etter

Jürgen Klopp er begeistret over tanken på å skulle utvikle Darwin Nunez ytterligere som fotballspiller. Tyskeren mener uruguayaneren er ideell for Liverpool.

Darwin Nunez har signert en seksårskontrakt med Liverpool, og vil ta over Divock Origis trøye nummer 27 hos Anfield-klubben. Jürgen Klopp gleder seg til å jobbe med klubbens ferskeste spiller.

– Dette er supre nyheter. Virkelig supre nyheter. Jeg er veldig takknemlig for alle i klubben som har gjort dette mulig. Vi har vist handlekraft og ambisjon i like store porsjoner, uttaler Jürgen Klopp til Liverpoolfc.com.

– Darwin er en vidunderlig spiller. Han er allerede veldig god, men har potensial til å bli enda mye bedre. Derfor er dette så spennende, om jeg skal være ærlig. Hans alder, hans lidenskap, hans sult til å bli enda bedre enn han er nå. Han tror på vårt prosjekt, og hva vi ønsker å gjøre som klubb, fortsetter Liverpool-manageren.

– Han er like opprømt over å være hos oss, som vi er over å ha ham her, noe som borger for et godt samarbeid, for vi setter pris på hverandres styrker. Det er utvilsomt tilfelle her. Han tror vi passer ham, og vi tror han passer for oss. Så la oss gjøre dette sammen.

– Han har alt verktøyet vi har vært på jakt etter. Han kan bestemme tempoet, han bringer med seg energi, han kan true bakrom både sentralt og på kantene. Han er aggressiv og dynamisk i sine bevegelser.

En fryktløs spiller

– Han spiller uten frykt, og er sterk. Jeg vet han vil bli populær blant våre supportere.

– Det er viktig at vi skjønner at vi får en spiller i utvikling i Darwin. Han skjønner det selv, det er sikkert. Jeg elsker hans fokus og hvor ydmyk han er.

– Vi har fantastiske offensive alternativer allerede, og han blir en del av det angrepet nå. Derfor er det ikke noe press på ham. Han har skrevet under en veldig lang kontrakt, og vi akter å utvikle hans talent og se ham vokse som spiller.

– Han er den siste tilveksten i en vidunderlig LFC-familie, og jeg er sikker på at supporterne vil sørge for at han føler seg hjemme fra første gang han har Liverbirden på brystet.