– Stemningen var fantastisk

Darwin Nunez har allerede forelsket seg i Anfield-publikumet.

Da Darwin Nunez gjestet Anfield med Benfica i Champions League i den nylig avsluttede sesongen ble han fullstendig bergtatt av Anfield-publikumet.

– Det var en spektakulær opplevelse å se fansen inne på stadion. Det var en utrolig stemning. Jeg tror Liverpool har absolutt alt, gode spillere og gode supportere som virkelig hjelper laget til poeng i kampene, sier uruguayaneren i sitt første intervju med Liverpoolfc.com.

Selv som motspiller klarte Nunez å nyte stemningen på stadion.

– Som sagt var stemningen helt fantastisk. Det var også en stor opplevelse for meg å møte så gode spillere. Det er noe du drømmer om som gutt. Det å spille på Anfield var en utrolig opplevelse, og jeg sa til meg selv at det må være stort å spille her som hjemmelag. Nå er jeg virkelig her, og jeg takker både fansen og klubben for at de gir meg denne fantastiske muligheten, fortsetter 22-åringen.

Virgil van Dijk er en av dem som har snakket varmt om Nunez etter de to kampene mot Benfica i Champions League.

– Det er hyggelig når en annen spiller snakker så positivt om deg, og van Dijk er virkelig en kjapp og sterk spiller. Det faktum at han snakket så fint om meg var noe som gjorde meg veldig stolt og glad. Ja, jeg er stolt over innsatsen og den harde jobben jeg gjorde i de kampene.

Er ikke typen som føler press

Uruguayaneren sier han ikke føler noe press på seg, selv om han blir Liverpools dyreste spiller gjennom tidene om alle klausulene innfris.

– Nei, jeg føler ikke noe press i det heletatt. Da jeg kom til Benfica fikk jeg det samme spørsmålet. Jeg er ikke en typen som føler press. En spiller må føle på sitt eget press, innenfra, for at ting skal gå bra. Så, nei, ikke noe ekstra press. 

– Jeg må ha prestert ganske bra for å komme til Liverpool. Jeg skal sørge for at jeg fortsetter med det, og holder meg på den rette stien, og ikke går meg bort fra den. Det gjelder å alltid være ydmyk og holde beina godt plantet på bakken.

Nunez har signert en seksårskontrakt, og drømmer om en riktig lang karriere i Liverpool. 

– Jeg er stolt og glad, og er kommet hit for å bidra for laget. Om jeg scorer mål eller ei, så kommer jeg alltid til å yte maksimalt. La oss håpe at ting går bra for meg, og at vi vinner enda flere trofeer enn vi allerede har. Jeg er ikke bekymret for om jeg kommer til å score mål. Som spiss lever du selvsagt av å gjøre mål, men jeg vet at om jeg gjør ett, så vil det komme flere.

– Det viktigste for meg er å hjelpe laget, for de kommer til å trenge meg, og jeg kommer til å trenge dem. Jeg gleder meg til å møte mine nye lagkamerater, trene sammen med dem, og bli kjent med dem, slik at ting kan gå bra for oss som lag.

Angriperen gjorde 48 mål på 85 kamper for Benfica, noe som lover godt foran hans første sesong på Merseyside.