– Det har vært sykt å møtes igjen

Troppens «Bruno Mars» har satt pris på gjenforeningen med Harvey Elliott.

– Det har vært sykt å møtes igjen! Vi spilte på samme lag i oppveksten og gikk på samme skole også - det er det kanskje ikke så mange som vet. Så vi har hatt et tett forhold helt siden vi var små, sier Fabio Carvalho i et intervju med liverpoolfc.com

Unggutten som ble hentet fra Fulham i sommer ble gjenforent med sin gamle kamerat Harvey Elliott da han ankom Merseyside, og det har nok hjulpet Carvalho godt i de første månedene i ny klubb. 

– Det var hyggelig å møtes igjen, og det er fint å kunne spille sammen igjen også. Han er en veldig god spiller, sier Carvalho. 

19-åringen, som runder 20 i slutten av august, sier at han har blitt godt mottatt også av resten av laget. Han har til og med fått et nytt kallenavn. 

– Det var en velkomstkveld med sanger for de nye spillerne, og jeg måtte også synge, så det ble god stemning. Slike kvelder er med på å skape samhold i gruppen, og det er fint at de unge spillerne også får være med. Jeg fikk kallenavn Bruno Mars fra guttene da jeg kom, så da tenkte jeg det ville være passende å synge «The Lazy Song», sier Carvalho.

Gleder seg til Champions League

Så langt har Carvalho fått innhopp i alle tre offisielle kamper Liverpool har spilt denne sesongen. Han håper nok på mer spilletid fremover, og spesielt i Champions League, der han gleder seg til å få debuten.

– Alle drømmer om å spille i Champions League, og jeg har jo hørt at europeiske kvelder her på Anfield er ekstra spesielle, så jeg gleder meg veldig, sier han. 

Neste uke trekkes gruppespillet, og det sparkes i gang første midtuke i september. Gruppespillet skal spilles ferdig allerede før midten av november, når VM i Qatar begynner. 

– Det skal spilles mange kamper, og så blir det en pause under VM. Jeg vet bare at jeg må være klar til å spille og prestere på høyeste nivå. Alle må være på sitt beste, sier han. 

– Dersom vi skal oppnå det vi ønsker må alle være klare til å gi alt de har, sier Carvalho.