Slik gikk det da Jürgen Klopp fikk Darwin Nunez på tomannshånd

Jürgen Klopp har fortalt om samtalen han hadde med Darwin Nunez etter utvisningen mot Crystal Palace.

Under sin pressekonferanse fredag formiddag avslørte Jürgen Klopp hva han sa til Darwin Nunez i samtalen manageren hadde med spissen etter at han ble utvist mot Crystal Palace.

Nunez må stå over Liverpools tre neste kamper, mot Manchester United, Bournemouth og Newcastle, som en følge av utvisningen. 

– Vi snakket med Darwin. Han var veldig skuffet over seg selv, og at noe slikt skulle skje, sa Klopp. 

– Midtstopperen til Palace gjorde en del ting, men han er ikke den eneste spilleren i verden som gjør slike ting. Det er som det er. Dersom noen gjør en feil, og du forteller dem at de ikke skulle ha gjort det, så vet de det fra før. 

– Vi er mennesker

– Det handler om følelser. Vi har aldri opplevd en situasjon som dette tidligere, og derfor er jeg ingen ekspert på samtaler som dette. Jeg har ikke trengt å ha slike samtaler så ofte. 

– Men det var åpenbart at han visste det fra før. Han ba om unnskyldning, noe som er helt greit. Jeg trengte ikke å la ham marsjere gjennom bygningen i skam, med bøyd nakke. Han følte seg ille nok til mote fra før. Det som skjedde, skjedde. Vi er mennesker. 

– Vi har alle gjort feil i våre liv, og vil gjøre flere feil i våre liv. Men du må komme deg videre. Dersom du ikke gjentar feilen, så er alt greit. Det skjedde en gang, og det er greit.