– Vi tok ikke vare på sjansene våre

James Milner var en skuffet, men fattet kaptein etter Liverpools andre uavgjorte resultat i Premier League.

36-åringen har allerede vært involvert i begge kampene i Premier League denne sesongen, men det har dessverre endt i to uavgjort-resultater mot antatt dårligere motstand.

Midtbanespilleren gikk ut på Anfield som kaptein i kveld og håpet selvfølgelig på et annet resultat. Han mener de røde var gode nok til å ta tre poeng.

– Det er selvfølgelig frustrerende når du skaper sjanser, men ikke får den i mål. Det er nok likevel en større frustrasjon om man ikke skaper sjansene heller. I kveld kom vi oss inn i boksen og i gode posisjoner.

De røde skapte flere store sjanser i den første omgangen, men Milner og co gikk til pause på 0-1. Liverpools visekaptein mener at de røde avsluttet den første omgangen under pari.

– Men vi reagerte bra etter pause. Vi var selvfølgelig under med et mål, og så går vi ned til ti mann, men reaksjonen til guttene var strålende, forteller han til Viaplay etter kampen.

Du kan se hele intervjuet i sin helhet i bunnen av saken.

TOK ANSVAR: Darwin Nunez nektet å forlate banen etter det røde kortet, men James Milner tok tak i uruguayaneren.

TOK ANSVAR: Darwin Nunez nektet å forlate banen etter det røde kortet, men James Milner tok tak i uruguayaneren.

Fikk ikke med seg Nunez-situasjonen

I de siste seks kampene til Liverpool har de røde endt opp med å slippe inn det første målet. Det er litt urovekkende tall, men Milner tenker ikke så veldig mye over akkurat den statistikken. Han ville heller snakke om kveldens kamp.

– Jeg synes vi startet kampen veldig bra. Vi var det beste laget og kontrollerte kampen. De kjørte på med en scoring, og vi hadde flere sjanser i den første omgangen som vi ikke tok vare på, konkluderer engelskmannen.

I etterkant av Darwin Nunez sitt røde kort nektet uruguayaneren å forlate gressmatten på Anfield. Da tok Milner tak, og nærmeste eskorterte spissen vekk fra situasjonen og ut mot garderobene. Ringreven fikk ikke med seg situasjonen, men han fikk med seg hvordan laget reagerte på å få utvist en mann.

– Det jeg kan si er at reaksjonen til spillerne og publikum var enestående. Vi fikk et mål, et utrolig flott mål og så presset vi dem med ti mann på banen. Vi prøvde å få seieren, men målet kom ikke. Du kan likevel se laginnsatsen, lagånden og ønsket om å vinne selv når ting ikke går vår vei, sier han.

Med uavgjort-resultatet ligger Liverpool hele fire poeng bak Manchester City i kampen om tittelen i Premier League. Det er ganske mye, men Milner ville ikke begi seg ikke ut på den diskusjonen i kveld.

– Vi tenker alltid en kamp av gangen og så prøver vi å vinne den. Det er selvfølgelig kjedelig å ikke ha den første seieren i boks, men det er alltid skuffende å miste poeng. Spesielt på hjemmebane, avslutter han.