Den tidligere Ajax-stjernen beskriver Liverpool som et ordinært lag

Rafael van der Vaart er ikke imponert over et Liverpool-lag med nøkkelspillere ute av form.

Ajax gjester Liverpool til sesongens andre Champions League-kamp, og etter Ajax sin storseier over Rangers i den første runden, og Liverpools stortap for Napoli samme kveld, ser ikke tidligere Ajax-spiller Rafael van der Vaart noen grunn til at nederlenderne skal frykte Jürgen Klopps mannskap.

– Jeg tror vi er blitt litt blendet. Vi tror plutselig at Jordan Henderson er en fantastisk spiller. Han er en helt ordinær spiller. James Milner er også en helt ordinær spiller, og Joe Gomez er en helt ordinær spiller, sa den tidligere Tottenham-stjernen på det nederlandske TV-programmet Rondo.

Frykter at Diaz og Salah skal ha dagen

Van der Vaart roser imidlertid landsmannen Virgil van Dijk, som han beskriver som en toppspiller, og han frykter også Luis Diaz og Mohamed Salah, dersom sistnevnte finner formen mot Ajax.

– Virgil van Dijk er en toppspiller, og høyrebacken og venstrebacken er også gode. Men ting går ikke så bra for Liverpool nå, og dersom angrepsspillerne deres ikke har dagen er de et helt ordinært lag. 

– Det eneste jeg er redd for er at Luis Diaz og Mohamed Salah skal ha dagen. Da får vi et problem, uttaler nederlenderen.

– Da vil ikke Ajax ha en sjanse til å vinne. I alle fall ikke på Anfield. Jeg tror ikke Daley Blind og Devyne Rensch er gode nok til det.

Liverpool - Ajax spilles på Anfield tirsdag klokken 21.00, og blir vist direkte på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.