– Jeg kunne godt ha tenkt meg å spille i en All Star-kamp

Steven Gerrard brukte deler av sin pressekonferanse foran Aston Villas kamp mot Southampton i kveld til å spøke litt med Jürgen Klopps sarkastiske kommentarer til Chelsea-eier Todd Boehlys forslag om en All Star-kamp mellom nord og sør i Premier League.

I en ertende tone sa Aston Villa-manager Steven Gerrard at han godt kunne ha tenkt seg å spille i en All Star Premier League-kamp, før han innrømmet at han var bekymret over hvordan en slik kamp eventuelt skal passes inn i en allerede tettpakket terminliste.

Chelsea-eier Todd Boehly provoserte tidligere denne uken fotballfolket på balløya med sitt forslag om en kamp mellom nord og sør, for å generere enda mer TV-inntekter.

Liverpool-manager Jürgen Klopp og de tidligere spillerne Ally McCoist, Thierry Henry og Jamie Carragher har alle kritisert forslaget i relativt harde ordelag.

– Vi har nok å tenke på

Foran Aston Villas hjemmekamp mot Southampton i kveld ble også Villa-manager Steven Gerrard konfrontert med ideen til Boehly.

– Jeg fikk med meg at Jürgen forsøkte å helle kaldt vann over denne ideen. Jeg hadde imidlertid likt å se en slik kamp, sa den tidligere Liverpool-kapteinen med et smil under sin pressekonferanse.

– Jeg hadde likt å spille i en All Star-kamp.....nei, jeg spøker bare. Jeg synes terminlisten er tettpakket nok som den er. Vi har alle nok å fokusere på. 

– Det er greit å tenke utenfor boksen, og det er en fin idé, men jeg mener vi har nok å tenke på fra før. 

Gerrard sa han ville tatt frem popcornet dersom en slik kamp blir en realitet. 

– Nord vil vinne en slik kamp. Liverpool og Manchester City er de to sterkeste lagene i ligaen etter min mening.