– Vil han hente inn Harlem Globetrotters også?

Chelsea-eier Todd Boehly ønsker å revolusjonere engelsk fotball, men Jürgen Klopp har åpenbart ikke så mye til overs for forslagene som amerikaneren har lansert.

Chelsea-eieren har tatt til orde for en All Star-kamp i Premier League. Tanken er at de beste spillerne i nord-England skal spille en oppvisningskamp mot de beste spillerne i sør-England.

Fotballsupportere på balløya vet ikke om de skal le eller gråte over forslaget, og da Jürgen Klopp ble konfrontert med Chelsea-eierens planer ble han sjokkert, og lurte på om Boehly virkelig hadde sagt det han ble sitert på.

– Jeg håper Premier Leauge kan lære av amerikansk sport. Hvorfor har vi ikke en turnering for de fire bunnlagene, og hvorfor er det ingen All Star-kamp, undrer Chelsea-eieren.

Den nye Chelsea-formannen ønsker å revolusjonere deler av engelsk fotball, for å sikre seg enda mer TV-inntekter. Han foreslår blant annet et playoff om opp og nedrykk til og fra Premier League, og altså en All Star-kamp slik de har i NBA og MLB. 

Og møter kraftig motbør i det konservative fotball-England.

– Sa han virkelig det?

På balløya blir forslagene nemlig møtt med sjokk og vantro både blant supportere og fotballedere. Klopp ble alt annet enn imponert, og viste med all tydelighet at han syntes forslaget var helt på trynet.

– Han ventet ikke lenge med å komme med det forslaget. Når han finner en ledig dato kan han ringe meg, lød den sarkastiske responsen fra Liverpool-manageren.

– Han glemmer at i amerikansk sport har spillerne en pause på fire måneder, så de er glade for at de kan være litt aktive i ferien. Det er noe helt annet i fotball, sa Liverpool-manageren.

– Vil han hente inn Harlem Globetrotters også?

– Jeg er overrasket over spørsmålet, så ikke legg for mye i mine svar.

– Kanskje kan han forklare dette for meg en gang, og finne en dato for det. Jeg er ikke så sikker på om folk ønsker å se en slik All Star-kamp. Tenk det, spillere fra Manchester United, Liverpool, Everton og Newcastle på samme lag, og det er ikke landslaget, men bare et lag fra nord-England. Og alle London-spillerne på samme lag. Arsenal og Tottenham.

– Sa han virkelig det? Interessant.