– Nå spiller vi heavy metal-fotball igjen

Ingen kan anklage Liverpool for å spille kjedelige fotballkamper, så det er mye å snakke om i ukens utgave av «Pausepraten – The Kopite Podcasten».

Liverpool startet en spennende fotballuke med å slå Atletico Madrid 3-2 på Wanda Metropolitano, i det som var en spinnvill kamp med fem mål, ett rødt kort, og ett straffespark – pluss et straffespark som aldri ble tatt. På søndag venter Ole Gunnar Solskjærs menn på Old Trafford. Det er med andre ord veldig mye å prate om.

Mari Lunde er vikar for Arve Vassbotten, og har med seg Arild Skjæveland og Torbjørn Flatin i «Pausepraten – The Kopite Podcasten». I tillegg til de to kampene, diskuterer de Salahs kontraktsituasjon, klubbens generasjonsskifte og Torbjørn sin kjærlighet for Naby Keita – som begynner å slå sprekker.

Listen on Apple Podcasts