– Den eneste grunnen til at vi møter opp er for å vinne kampen

I tirsdagens episode av «Pausepraten» ser vi frem til onsdagens kamp mot Porto i Champions League.

Jürgen Klopp holdt sin pressekonferanse i dag og snakket om respekten for turneringen som Liverpool allerede har avansert til utslagsrundene i. Vi ser også på Grujic sin retur til Anfield, og belgisk presse spekulerer i Origis påståtte sykdom.

Hver dag fra mandag til fredag vil Liverpool supporterklubb Norge komme med en nyhetspodcast med det siste døgnets nyheter fra Liverpool. I «Pausepraten - det siste døgnet med Liverpool» vil Arve Vassbotten og Mari Lunde veksle på å oppsummere de siste nyhetene fra klubben vi elsker.

Denne podcasten vil komme i tillegg til The Kopite Podcasten, som vi lager ukentlig i sesongen. 

Listen on Apple Podcasts