Det tetter seg til på tabelltoppen, og ingen scorer flere mål enn Liverpool

I mandagens episode av «Pausepraten» ser vi tilbake på helgens fotballrunde.

Liverpools overlegne seier over Southampton og Chelseas poengtap på Stamford Bridge gjør at det er veldig jevnt på toppen av tabellen. Vi ser også på det kommende Afrikamesterskapet og når Liverpool kan miste Salah, Mané og Keita, og vi tar en kjapp titt på de nye innreisereglene til England.

Hver dag fra mandag til fredag vil Liverpool supporterklubb Norge komme med en nyhetspodcast med det siste døgnets nyheter fra Liverpool. I «Pausepraten - det siste døgnet med Liverpool» vil Arve Vassbotten og Mari Lunde veksle på å oppsummere de siste nyhetene fra klubben vi elsker.

Denne podcasten vil komme i tillegg til The Kopite Podcasten, som vi lager ukentlig i sesongen. 

Listen on Apple Podcasts