– Målet til Thiago... wow!

I torsdagens episode av «Pausepraten» ser vi tilbake på onsdagens triumf på Anfield.

Liverpool slo Porto og fortsetter sitt perfekte gruppespill med seier i fem av fem kamper, og Klopp var relativt fornøyd med det han fikk servert. Thiago snakker om sitt vidundermål, og Klopp blir spurt om det gule kortet til James Milner. Spenningen er fortsatt stor i Gruppe B.

Hver dag fra mandag til fredag vil Liverpool supporterklubb Norge komme med en nyhetspodcast med det siste døgnets nyheter fra Liverpool. I «Pausepraten - det siste døgnet med Liverpool» vil Arve Vassbotten og Mari Lunde veksle på å oppsummere de siste nyhetene fra klubben vi elsker.

Denne podcasten vil komme i tillegg til The Kopite Podcasten, som vi lager ukentlig i sesongen. 

Listen on Apple Podcasts